ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕ
Συνάντηση στην Αθήνα, με την ιδιότητα του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΝ.ΡΟ., με τη νέα διοίκηση του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στη σύσκεψη μετείχαν ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Βαγγέλης Σημανδράκος και ο αντιπρόεδρος (συντοπίτης και φίλος), κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης
Συζητήσαμε τόσο για την άμεση πληρωμή των πιστοποιήσεων των επενδυτικών προτάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα του προγράμματος LEADER (CLLD) που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Ροδόπης (ΑΝ.ΡΟ.) όσο και για τον προγραμματισμό της εταιρείας ενόψει του νέου προγράμματος LEADER το οποίο θα «τρέξει» την επόμενη χρονιά.
Να θυμίσω ότι με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν επιτρέπεται αυτός που πιστοποιεί και παρακολουθεί ένα έργο (όπως η Αναπτυξιακή Ροδόπης), ο ίδιος φορέας να το αποπληρώνει.
Ο ρόλος αυτός πλέον ανατίθεται στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο οποίος θα είναι ο φορέας αποπληρωμής των πιστοποιήσεων.
Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και τιμητικό για μένα προσωπικά και για τον τόπο γενικά να βλέπεις παλιούς φίλους όπως ο Κυριάκος να αναλαμβάνουν με την αξία τους θέσεις ευθύνης.
Καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο σας.


