Μήνυμα Κυριάκου Μπαμπασίδη

Μήνυμα Κυριάκου Μπαμπασίδη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να τιμήσω όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου, λόγω και έργω και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου στόχος μου είναι η ενίσχυση της προσπάθειας για τη Νέα Διακυβέρνηση της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή, και η αλλαγή της πολιτικής εικόνας στο Νομό Ροδόπης.

Η πρωτοβουλία που πήραμε θεμελιώνεται στην αγωνία για τον τόπο μας που δεν δέχομαι να βλέπω ουραγό των εξελίξεων και τους ανθρώπους της περιοχής μου στο περιθώριο.


Στη Νέα Διακυβέρνηση δίνω την μάχη ώστε η περιοχή μας να έχει τη θέση που της αξίζει.

Αρχή μου είναι να μην λείπω ποτέ από πολιτικούς αγώνες που στόχο έχουν την υπηρεσία του τόπου μου μέσα από την ανανέωση νοοτροπιών και προσώπων που μπορούν να ανεβάσουν τον πήχη της πολιτικής ψηλά.

Η προσωπική μου πρόταση θέτει στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος τον απλό Ροδοπίτη, ανεξάρτητα από θρήσκευμα, καταγωγή και προέλευση.

Για μένα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Δεν διαχωρίζω τους ανθρώπους σε κατηγορίες. Στέκομαι απέναντι σε όσους χρησιμοποιούν την πολιτική για ίδιο όφελος και αθέμιτο πλουτισμό.

Πολιτικές αλαζονείας και συμπλέγματα του παρελθόντος δεν με ακολουθούν.

Δεν συναινώ σε πολιτικά παιχνίδια που παίζονται κάτω από το τραπέζι με σκοτεινούς όρους και διαπλεκόμενες διαδρομές.

Απεχθάνομαι τις στείρες αντιπαραθέσεις, τις διαχωριστικές απόπειρες και τον ξύλινο πολιτικό λόγο. Τον αγώνα μου διέπει η μετριοπάθεια, η σοβαρότητα, η αποτελεσματικότητα που είναι η ουσία της πολιτικής.

Είναι ώρα να βάλουμε στην άκρη όλα εκείνα που μας πλήγωσαν, να υπερβούμε μικρότητες, αντιπαλότητες και ανασφάλειες και όλοι μαζί να δώσουμε στον τόπο μας και τους ανθρώπους του την ευκαιρία που τους αξίζει.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανείς.
Καλώ όλους όσους οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, ανεξάρτητα από τις πολιτικές επιλογές που έκαναν στο παρελθόν να πορευτούν μαζί μου για να αναδείξουμε όλοι μαζί τις δυνατότητες της περιοχής μας και την αξία των ανθρώπων της.

Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε.Κυριάκος Α. Μπαμπασίδης
Δικηγόρος-Διδάκτορας Εγκληματολογίας
Υπ. Βουλευτής Ν. Ροδόπης