Νονός ο Κυρ. Μπαμπασίδης σε κόρη μεταναστών του Αράτου

Νονός έγινε το περασμένο Σάββατο ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μπαμπασίδης. Μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Άρατο, ο Κυριάκος Μπαμπασίδης συνοδευόμενος από την σύζυγό του Νίκη, τους γονείς του και στελέχη του πολιτικού του γραφείου, έδωσε το συμβολικό όνομα Ελευθερία στην μικρή βαφτιστικιά του.

Οι γονείς της νεοφώτιστης, φίλοι του Κυριάκου, ζούνε και εργάζονται στην Γερμανία όπου έχουν μεταναστεύσει. Επέλεξαν να βαφτίσουν την κόρη τους στον τόπο τους, στο χωριό Άρατος, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, έχοντας σαν όραμα να επιστρέψουν κάποια στιγμή στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην τελετή και στο μεγάλο γλέντι που ακολούθησε στο προαύλιο του πολιτιστικού συλλόγου Αράτου που κράτησε μέχρι πρωΐας.

Άφθονο το κέφι και ο χορός και περίσσια η χαρά των γονέων αλλά και των νονών Κυριάκου και Νίκης, οι οποίοι δέχθηκαν τα συγχαρητήρια και αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο, γεγονός το οποίο μαρτυρά, ότι ο Κυριάκος Μπαμπασίδης είναι αυτός που συγκεντρώνει στο πρόσωπό του την αμέριστη αγάπη και αποδοχή όλου του κόσμου της Ροδόπης.

Από την εφημερίδα "Χρόνος"

Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ >>