Σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η θητεία μου στη θέση του Αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Υπέβαλα, μαζί με την υπόλοιπη Διοίκηση, όπως μας ζητήθηκε, και εγγράφως την παραίτησή μου προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, σε συνέχεια της από 30ης Ιανουαρίου 2015 προφορικής υποβολής παραίτησής μου προς τον Αν. Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Ευαγ. Αποστόλου, η οποία και έγινε δεκτή. Αναμένεται από τον αρμόδιο Υπουργό ο ορισμός της νέας Διοίκησης του Οργανισμού.

Περισσότερα

Νέα συμπληρωματική πληρωμή με 23 εκατ. ευρώ για την ενιαία ενίσχυση του 2014

Ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκος Μπαμπασίδης ανακοινώνει ότι νέα πληρωμή ύψους 23 εκατ. ευρώ για την ενιαία ενίσχυση του 2014 πραγματοποιήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για 38.864 δικαιούχους αγρότες σε όλη την επικράτεια, μετά τον αναγκαίο έλεγχο των δηλώσεών τους.

Περισσότερα

Δελτίο τύπου για πληρωμές γεωργών και κτηνοτρόφων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ  ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΥΣΧΗΣΗ 2014. ΤΟ ΠΟΣΟ Α και Β ΔΟΣΗΣ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ 1,9 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

OΑντιπρόεδρος του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε Κυριάκος Μπαμπασίδης, ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι σχετικοί έλεγχοι και πραγματοποιήθηκαν οι πληρωμές για την εκκαθάριση της Ενιαίας Ενίσχυσης 2014, ποσού σχεδόν δύο δισεκατομμυρίων ευρώ που αφορά σε 648.000 χιλιάδες παραγωγούς σε όλη την Επικράτεια.

Περισσότερα