Σε ημερίδα της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, παρευρέθηκε ως εισηγητής ο κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣΙΔΗΣ

Hμερίδα – Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους υπευθύνους αγροτικών θεμάτων των ΝΟΔΕ και για στελέχη του αγροτικού κόσμου της περιφέρειας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού στην Αθήνα.

Ο Κυριάκος Μπαμπασίδης μίλησε για την διάρθρωση  και το ρόλο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στη νέα ΚΑΠ.

Μεταξύ άλλων ομιλητές ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικών Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Ανέστης.

Στο περιθώριο της ημερίδας ο Κυριάκος Μπαμπασίδης συμμετείχε σε σύσκεψη υπό τον κ. Μ. Χαρακόπουλο με την συμμετοχή του προέδρου της ομοσπονδίας των κτηνοτρόφων κ. Παλάσκα Νίκο, τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Μπουτό Αργύρη και άλλων εκπροσώπων κτηνοτροφικών συλλόγων για ζητήματα που τους απασχολούν.

Επιπλέον ο Κυριάκος Μπαμπασίδης συναντήθηκε με στελέχη του αγροτικού κόσμου του Νόμου Ροδόπης, τον πρόεδρο και μέλη του συνεταιρισμού Κερασοπαραγωγών Ροδόπης, όπου συζήτησαν και συμφώνησαν να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλία για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν στο συνεταιρισμό Κερασοπαραγωγών.