Διετέλεσα:

 • Μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 1985.
 • Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ροδόπης.
 • Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κομοτηνής (1994-1998), όντας ο νεότερος Δημοτικός Σύμβουλος στην Ελλάδα σε δήμο πρωτεύουσα νομού.
 • Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. σε τρία συνεχόμενα συνέδρια: Β΄ Συνέδριο-Θεσσαλονίκη (1992), Γ΄ Συνέδριο στο Λουτράκι (1995) και επανεκλέχθηκα 1ος σε όλη την επικράτεια στο Δ΄ Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα (1998).
 • Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. (1994-1995)
 • Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. (1998-2001) με ποσοστό εκλογής 84%.
 • Υπήρξα ο βασικός εισηγητής της Αντεγκληματικής Πολιτικής που πρότεινε η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. στο Ε΄ Τακτικό Συνέδριο του Κόμματος (2001).
 • Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, εκλέχθηκα στο 5ο  Τακτικό Συνέδριο του Κόμματος (2001-2004 ) και για δεύτερη θητεία στο 7ο   Συνέδριο(2007-2010).
 • Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.-ΔΑΠ ΝΔΦΚ Βορείου Αγγλίας κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών μου σπουδών στην Αγγλία (1996-1998). Εκπροσωπώντας την Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ συνεργάστηκα στενά με την κομματική οργάνωση των Τόρις στην Βόρεια Αγγλία και στην οργάνωση Νεολαίας του κόμματος των Tόρις στην περιοχή Humberside.
 • Υποψήφιος Ευρωβουλευτής σε μη εκλόγιμη θέση στις ευρωεκλογές του 1999.
 • Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ροδόπης (2007) κατετάγην πρώτος επιλαχών συγκεντρώνοντας πάνω από 7.000 χιλιάδες ψήφους.
 • Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος  σε δύο θητείες (2001-2004 και 2007-2010).
 • Συντονιστής του Τομέα Στρατηγικής του Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος της Ν.Δ  (2010-2012).

Hμερίδα – Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους υπευθύνους αγροτικών θεμάτων των ΝΟΔΕ και για στελέχη του αγροτικού κόσμου της περιφέρειας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού στην Αθήνα.

Ο Κυριάκος Μπαμπασίδης μίλησε για την διάρθρωση  και το ρόλο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στη νέα ΚΑΠ.

Περισσότερα

Αποδεχόμενος την πρόσκληση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Γιώργου Παπανικολάου, ο υποψήφιος Βουλευτής Κυριάκος Μπαμπασίδης, ως ιστορικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Ελλάδος (καθώς διετέλεσε σε τέσσερις Κεντρικές Επιτροπές και Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Ελλάδας), παραβρέθηκε στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για το κλείσιμο των ιστορικών γραφείων της ΟΝΝΕΔ, παρουσία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και άλλων στελεχών της κυβέρνησης που διετέλεσαν στελέχη της ΟΝΝΕΔ. Με την εκδήλωση αυτή ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ έκλεισε.

Περισσότερα

Το Σάββατο 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, στο ξενοδοχείο Novotel της Αθήνας, παρουσία του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, του Γραμματέα Λευτέρη Ζαγορίτη, Υπουργών, Βουλευτών και μελών της Κ.Ε., με θέμα ομιλία του Πρωθυπουργού και πρόγραμμα δράσης για το επόμενο εξάμηνο. Θετική ήταν η παρουσία του Κυριάκου Μπαμπασίδη που εκπροσωπεί όχι μόνο το Νομό Ροδόπης αλλά και την ευρύτερη περιφέρειάς μας ως εκλεγμένο μέλος στην Κ.Ε.. Εντύπωση προκάλεσε η ομιλία του που απέσπασε τα εύσημα των μελών της επιτροπής αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού, τονίζοντας την αναγκαιότητα ενίσχυσης των αντανακλαστικών του κόμματος σε περίοδο κρίσεων αλλά και την αναγκαιότητα λήψεων σωστών και κρίσιμων αποφάσεων από την κυβέρνηση.

Περισσότερα